شکلات خورها لاغرترند
نتایج یک آزمایش جدید نشان داده است افرادی که به طور معمول عادت به خوردن شکلات دارند، اغلب لاغرتر هستند.

شکلات خورها لاغرترند

به گزارش پارس به نقل از ایسنا، پروفسور بیتریکگولومب، استاد دانشگاه کالیفرنیا در سان دی گو در آزمایشات جدید خود به نتایج متفاوتی درباره تاثیر مصرف شکلات روی وزن دست یافته است. در حالی که بسیاری از مردمتصور می‌کنند مصرف مداوم شکلات باعث چاقی می‌شود اما در این مطالعه معلوم شدبزرگسالانی که به شکلات خوری عادت دارند،اغلب لاغرتر از افرادی هستند که تمایلی بهمصرف این خوردنی خوشمزه ندارند.به نوشته روزنامه بمبئی میرور، در این مطالعه آمدهاست، خواص متابولیکی مصرف دائم و متعادل شکلات منجر به کاهش ذخایر چربی و سوختن کالری بیشتر در بدن می‌شود.این یافته حاصل مطالعه روی رژیم غذایی و سایراطلاعات پزشکی از جمله قد و وزن در یک هزار زن و مرد بالغ است. پروفسور گولومب ودستیارانش در این بررسی‌ها دریافتند بزرگسالانی که بیشتر روزهای هفته شکلات می‌خورند به طور معمول شاخص توده بدنی کمتری دارند و درواقع لاغرتر هستند.

-چگونه فراموشی را بهبود بخشیم

-شکلات
 خورها لاغرترند

-اسفناج عامل موثر بر قلب