اسفناج عامل مؤثري براي تقويت عضلات و قلب است .
كلروفيل اسفناج عامل مؤثري براي تقويت عضلات و قلب است . اسفناج به علت دارا بودن ســـديم
و آهك ، ترشي خون را از بين برده ، استخوان و عضلات را محكم مي كند . همچنين اسفناج رعشه را معالجه مي كند .


اسفناج عامل مؤثري براي تقويت عضلات و قلب است .

مواد صمغي اسفناج فراوان بوده و جهت نرم كردن غشاي معده و روده مفيد است . اسفناج حاوي كلروفيل بوده و بوي بد دهان را برطرف كرده و كم خوني را نيز علاج مي كند . همچـــنين ، اسفناج كمي ملين و زود هضم است و آن را هنگامي كه ادرار كم مي شود تجويز مي كنند . اسفناج پـخته بسيار مفيد بوده و براي تسكين درد مفاصل اثر خوبــي دارد در ضمن آب اسفـــناج سـرشار از مواد معدني و كلروفيل است .




 
 
 
تاریخ آخرین بروزرسانی   :  1395-8-25 8:51    آمار بازدیدکنندگان   :  465        برو بالای صفحه نسخه قابل چاپ